ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava

Doktor set Pino igra 8187

Cena: 2.132 RSD

ODDO Klub cena: 2.025,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 12008187
Brend: Pino toys
Tema:
Prikazivanje drugih i samoga sebe pomoću simbola i gestova razvija čitav sistem pomoću kojeg dete može da predstavlja zamišljene situacije, ideje, odnose i što je posebno važno- odgovarajuće emocije. Samo u igrama uloga dete ima priliku da razvija urođenu empatiju- saosećanje pomoću kog, kasnije, tokom života, može da razume i oseća druge ljude. A saosećanje je važan preduslov za uspostavljanje kvalitetnih odnosa u ljudskoj zajednici bilo koje vrste. 

Empatija nam pomaže da razumemo kako svoje, tako i tuđe motive, namere, želje i potrebe, drugim rečima- sve ono što izaziva i pokreće ljudske postupke. Ono što igru lečenja izdvaja od svih drugih igara jesu dečje emocije. Svaki odlazak lekaru dešava se sa većim ili manjim strahom i neizvesnošću, kako kod deteta tako i kod roditelja. Iskustva dece sa bolestima i posetama lekaru su različita. 

Ono što je zajednčko za svu decu je činjenica da u igri lekara ona imaju priliku da se od bespomoćnog pacijenta pretvore u lekara koji ima moć da rešava situaciju onako kako želi. To je izvanredna prilika da dete sopstvene strahove preradi u iskustvo koje nije zastrašujuće i koje može bez rizika i traume da deponuje u pamćenje. Zato je ova igračka neophodna detetu već tokom treće godine. Koristiće je i kasnije, tokom čitavog detinjstva. 

-Dimenzije: 19,5x7x14,5 cm 

Proizvodjač: Pino toys
Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina
Uvoznik: Podatak će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
Tel 2: 064 670 73 15
Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 17:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2021 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u